Despre Valprest

Serviciu complet in amenajare!


Cu experienta de peste 15 ani in domeniu , Valprest Parchet va vine in intampinare cu un pachet complet de produse si servicii , dispunand in Cluj Napoca , Sibiu , Bucuresti de unele din cele mai complete si moderne Showroom-uri din tara. La noi puteti gasi gama completa a produselor din lemn masiv si stratificat necesare amenajarii casei dumneavoastra , produsele noastre fiind certificate si garantate conform normelor europene:


  • Parchet masiv nefinisat
  • Parchet masiv finisat
  • Parchet lemn dublu stratificat productie BAUWERK - ELVETIA (special pentru incalzire in pardoseala)
  • Parchet lemn triplu stratificat productie TER HURNE – GERMANIA
  • Parchet laminat Premium Avatara productie TER HURNE – GERMANIA
  • Deck – pardoseli pentru exterior din lemn sau VPC
  • Usi de interior LEBO - GERMANIA
  • Usi , scari si ferestre din lemn masiv
  • Produse de montaj - finisaj - intretinere BONA – SUEDIA

Plusul de siguranta pe care il doriti pentru locuinta dumneavoastra vi-l asiguram prin gama diversificata de usi de interior / exterior, ferestre cu/fara obloane si scari de interior din lemn masiv pe care v-o punem la dispozitie. Cautati un model care nu se regaseste in oferta noastra? Il putem executa la comanda pentru ca locuinta dumneavoastra sa beneficieze de nota de originalitate pe care v-o doriti.


Oricare din aceste cerinte se poate concretiza in timp util, cu garantia calitatii ce rezulta din colaborarea cu cei mai importanti producatori din Romania si Uniunea Europeana, la preturi competitive si cel mai important, cu un rezultat de care va veti bucura atat acum cat si in timp. Veti beneficia de consultanta de specialitate pentru fiecare produs in parte, de transport si montaj pentru produsele noastre oriunde in tara, de garantie pentru orice produs sau serviciu. 


Calitatea , varietatea produselor si servicilor oferite mentin compania VALPREST PARCHET pe o pozitie de top privind oferta de produse din lemn masiv si stratificat la nivel national.Scopul nostru este de a oferii rafinament si calitate la preturi competitive , garantia noastra rezultand din experienta acumulata in decursul anilor in domeniu pardoselilor din lemn masiv si stratificat cat si parteneriatul cu cei mai importanti producatori din Elvetia , Germania si Suedia.